Een geslaagd dagje Walibi met de U-pas!

Op de vroege ochtend van 24 oktober stonden maar liefst 400 enthousiastelingen klaar voor een bezoek aan Walibi Holland. Vanaf vier locaties in Utrecht vertrokken de pashouders met vijf bussen richting een dag vol spanning, snelheid, en grote hoogtes. 

U-pasbureau organiseerde het dagje uit in samenwerking met Brabant Expres. Voor 35 euro, wat met het U-pastegoed kon worden betaald, genoten pashouders van een dagje pretpark, inclusief vervoer. De gezinnen hadden de hele dag de tijd om zelfstandig het park te verkennen. Genoeg tijd dus om alle elf de ‘thrill rides’ uit te testen! 

Positieve reacties

De reacties van de pashouders die mee waren waren erg positief. Zo vertelde Eveline het volgende: “Super dat dit door U-pas georganiseerd wordt. Het is ook heel leuk om de sfeer van Walibi Fright nights nog een beetje mee te maken. Dit is normaal al helemaal onbetaalbaar.” 

Ook vertelde een pashouder: “Dit kan ik normaal gesproken écht niet doen, dus ik ben heel blij dat ik dit voor mijn dochter heb kunnen doen! Dan kan ze daar op school ook een keer over meepraten.” 

Kortom, een geslaagde dag voor jong én oud! Houd de website en onze social mediakanalen in de gaten voor de nieuwste acties en uitjes.